Verjaardagskaarten maken

Maak en verstuur eenvoudig je verjaardagskaart online!

Vragen over verjaardagskaartjes 

Algemeen

Is de kwaliteit van de verjaardagskaart vergelijkbaar met die van een winkel?

    De kwaliteit van de verjaardagskaarten van Kaartje2go is top. Ze zijn als beste getest door oa de Consumentenbond en Vara Kassa. Daarnaast kun je in de google recensies zien hoe klanten Kaartje2go waarderen. Door de geavanceerde drukmachine is het mogelijk dezelfde glanslaag en scherpte te bereiken als die van in een winkel. Sterker nog, het is zelfs nog leuker dan een verjaardagskaart uit de winkel omdat je onze verjaardagskaart(en) geheel naar je eigen smaak kunt invullen!     

Kan ik verschillende lettertypen en kleuren kiezen?

    Op dit moment hebben wij ruim 17 lettertypes en meer dan 25 verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen. Keuze genoeg dus om de verjaardagskaart zo persoonlijk mogelijk te maken!     

Hoe lang duurt het maken van een verjaardagskaart?

    De meest bepalende factor die de tijdsduur bepaalt is jouw creativiteit. Al naar gelang van of je randen, versieringen en een tekst wilt toevoegen neemt het meer tijd in beslag maar maakt je er wel een erg mooi en persoonlijke verjaardagskaart van! Ga er dus lekker voor zitten en leef je uit.     

Krijg ik de eerste verjaardagskaart die ik verstuur gratis?

    Op het moment dat je jezelf registreert krijg je onmiddellijk automatisch jouw eerste verjaardagskaart gratis! Hierdoor is het mogelijk een proefafdruk naar jezelf te laten sturen voordat je een eventuele grotere bestelling zal doen.     

Hoe verwijder ik een rand of versiering?

    In het linkermenu, vrij onderaan staat de optie "verwijder...". Op deze puntjes staat dan het woord "rand" of het woord "versiering". Als je de versiering selecteert die je wilt verwijderen en linksonder op "verwijder versiering" klikt, zal deze verdwijnen.     

Kan ik een verjaardagskaart bewaren, om er later weer mee verder te gaan?

    Ja, dat is mogelijk als je jezelf hebt geregistreerd en ingelogd bent is het inderdaad mogelijk de verjaardagskaart te bewaren. Dan zie je rechtsboven de optie "Opslaan". Wanneer je deze later weer wilt openen log je in en klik je op het menu "Mijn Account" --> "Bewaarde kaarten".     

stap 1: Voorkant ontwerpen

1.1 Kan ik een eigen foto gebruiken als voorkant?

    Ja, je kan je eigen foto's uploaden in onze kaartmaker. Dit doe je door te bladeren tussen je bestanden en te zoeken naar die ene afbeelding die zo leuk is om op de verjaardagskaart te doen. Later kun je er zelf een rand omheen doen, tekst erop zetten en de afbeelding vergroten of verkleinen. Let er overigens wel op dat, als je een eigen foto wilt gebruiken, je een afbeelding gebruikt met hoge resolutie. Dit verbetert de kwaliteit van de afbeelding en vermindert de kans op minder mooie pixel-achtige afbeelding(en).     

1.2 Welke soorten collectie verjaardagskaarten zijn er?

    Kaartje2go biedt je de grootste collectie online verjaar kaartjes. Je kunt zoeken op leeftijd of op jongen, meisje, man, vrouw of opa oma. Onze collectie bestaat uit meer dan 3000 wenskaarten en dit worden er alleen nog maar meer!  

1.3 Kan ik de tekst die standaard op de eigen verjaardagskaarten staat weghalen?

    Als je op een eigen verjaardagskaart de tekst wilt verwijderen, klik je gewoon op de kaart in de kaartmaker –. Nu heb je alleen de foto zonder enige tekst. Later kun je dus je eigen tekst nog toevoegen!     

1.4 Kan ik de voorkant bewerken met tekst, randen en versieringen?

    Je kan de voorkant aanpassen al naar gelang van jouw persoonlijke wensen. Dit kan je doen aan de hand van je eigen tekst, randen én versieringen.     

stap 2: Binnenzijde verjaardagskaart ontwerpen

2.1 Kan ik de binnenzijde bewerken met tekst, randen of versieringen?

    Je kan de binnenzijde van de verjaardagskaart aanpassen al naar gelang van jouw persoonlijke wensen. Dit kan je doen aan de hand van je eigen tekst, randen én versieringen.     

2.2 Kan ik de tekst die ik heb getypt verplaatsen?

    Als je de tekst hebt getypt en je wilt die ergens anders op de verjaardagskaart neerzetten kun je erop staan, selecteren (met de linkermuisknop ingedrukt houdend) en verplaatsen.     

2.3 Ik heb al versieringen geplaatst. Kan ik de tekst nog aanpassen?

    Als je boven de verjaardagskaart op de navigatiebalk terug gaat naar 'tekst binnenzijde' door erop te klikken kun je de tekst aanpassen.     

stap 3: Kaart bekijken en versturen

3.1 Nadat ik op bestellen heb gedrukt, kan ik dan nog terug?

    Ja hoor. Als je teminste bent uitgelogd,en als de verjaarskaart niet meteen verstuurd moet worden! Registreer je daarom zo snel mogelijk om deze mogelijkheid te gebruiken.     

3.2 Wat is het voordeel als ik een account aanmaak?

    Je eerste verjaardagskaart is gratis, altijd 10% korting op alle wensverjaardagskaarten, je eigen adresboek gebruiken, je verjaardagskaart opslaan en bewaren en je kunt je registreren voor de nieuwsbrief. De nieuwsbrief komt namelijk meestal met een actiecode waardoor je nog goedkoper verjaardagskaarten kunt bestellen! Aanmelden is snel, eenvoudig en gratis.     

3.3 Kan ik de verjaardagskaart(en) ook naar mijzelf sturen?

    Indien je de verjaardagskaart(en) eerst naar jezelf wilt sturen omdat je misschien wel je eigen tekst er op wilt schrijven, een handtekening wilt zetten, eerst wilt bekijken of om welke reden dan ook, kun je uiteraard de verjaardagskaart(en) naar jezelf versturen. Dit geef je aan het einde van de bestelling door.  Het adres komt wel achter op de kaart te staan!    

3.4 Ik wil graag mijn verjaardagskaart(en) naar verschillende adressen sturen. Hoe doe ik dit?

    Aan het einde van het bestelproces kun je aangeven dat je de verjaardagskaart(en) naar verschillende adressen wilt laten sturen. Ook kun je hier aangeven hoeveel je er wilt laten sturen naar dat adres. Dit kan er dus één zijn maar ook meerdere.     

3.5 Ik heb een actiecode. Waar kan ik die invoeren?

    Aan het einde van het bestelproces (in de pagina met het winkelmandje) kun je de actiecode invoeren die meteen berekent hoeveel korting die jou oplevert. Voor actiecodes kun je jezelf aanmelden voor de nieuwsbrief waar, in negen van de tien gevallen, een actiecode in staat.     

3.6 Kan ik een datum invoeren waarop de verjaardagskaart(en) verstuurd moeten worden?

    Als je een verjaardagskaart op een later tijdstip wilt versturen dan de volgende dag kun je dit aangeven aan het einde van het bestelproces. Je kunt tot heel ver in de toekomst bepalen wanneer je de verjaardagskaart wilt laten versturen. Zo vergeet je trouwens ook nooit iemand zijn of haar verjaardag!     

3.7 Krijg ik korting als ik meerdere verjaardagskaarten bestel?

    Je krijgt inderdaad een staffelkorting naar mate je meer verjaardagskaarten bestelt. Hoeveel dit is hangt af van het aantal verjaardagskaarten je bestelt. Voor een volledig overzicht verwijs ik je naar de link 'Prijzen'.     

3.8 Hoe kan ik betalen en is dit veilig?

    Wij bieden je de volgende betalingsmogelijkheden: iDEAL, Creditcard, eenmalige overboeking, Paypal of automatische incasso. Bestellingen onder de €20,- kunnen alleen met een eenmalige machtiging worden betaald. Let er overigens wel op dat de naam hetzelfde moet zijn als die bij het rekeningnummer hoort. De betaling vindt plaats in een volledig betrouwbare en veilige omgeving.